Sisusta studiot kauniiksi valokuvatapetin avulla

Sisusta studiot kauniiksi valokuvatapetin avulla

Tervetuloa sivustolle! Seuraavassa tarkastellaan miten musiikkistudio, valokuvastudio tai liikuntastudio kannattaa sisustaa. Oikealla sisustuksella, kuten onnistuneella tapetin valinnalla voidaan aikaan saada paljon hyvää. Hyvän ensivaikutelman antaminen on yrittäjälle aina tärkeää, joten tule mukaan katsomaan miten jokainen voi sisustaa studionsa parhaalla mahdollisella tavalla. Huippuunsa viritetty teknologia auttaa sekä musiikin, liikunnan että valokuvauksen saralla, tutkitaan asiaa seuraavaksi hieman paremmin.

Sisustuksen kohteena musiikkistudio?

Onko uuden musiikin luominen sinulle suuri intohimo? Suunnittelitko itsellesi kotiteatterin, jotta voisit tutustua musiikin teknologiaan paremmin? Viehättävä ja korkean teknologian avulla sisustettu kotistudio voi sisältää muun muassa seuraavia korkean teknologian tuotteita: tietokoneen, mikrofonin, mikrofonijohdon, äänikortin, esivahvistimen, digitaali-analogimuuntimen, tarkkailukaiuttimet ja kuulokkeet. Mitä siis puuttuu?

Valkoiset tai harmaat seinät eivät koskaan lisää kotistudion viehättävyyttä, ovathan seinät ensimmäinen asia johon katsot huoneeseen astuessasi. Musiikin tekijälle ja kuuntelijalle musiikki/äänitysstudio on varmasti paikka, jossa vietetään useita tunteja päivän aikana. Järkevää on siis sisustaa studio tauluilla, peileillä tai vaikkapa tapetilla. Tiesitkö, että nettimyymäläsi verkossa kotitapetti.fi tarjoaa moniin eri teemoihin perustuvia tapettikuoseja- ja värejä, joten valinnanvaraa varmasti riittää.

Eräs hieno vaihtoehto on tutustua kotitapetti.fi -nettikaupasta saatavaan korkealuokkaiseen valokuvatapettiin. Laadukkaassa valokuvatapetissa voisi näkyä harrastuksesi tai musiikkiurasi hienoimmat hetket. Onko sinulla hienoja valokuvia esimerkiksi mieliartististasi, jonka olet hänen keikallaan tavannut? Kaikissa tapauksissa kotitapetti.fi -verkkokaupan monipuolinen valokuvatapetti on varmasti upea ratkaisu kotistudioon, sillä suositun Kotitapettifi -nettikaupan valikoimista löytyy peräti 21 miljoonaa erilaista valokuvatapettimallia!

Valokuvatapetit valmistetaan aina korkean resoluution avulla laadukkaalle kuitukankaalle. Asiakkaalle tapetti tullaan tulostamaan aina yksilöllisesti asiakkaan antamien mittojen mukaan. Asennus on erittäin helppoa kotistudion seinään, sillä tarvitset vain putkilollisen kuitukangasliimaa. Todella helppoa ja asennus sujuu kuin heinän tai tässä tapauksessa kuin musiikin tekeminen.

Valokuvaus harrastus numero yksi

Oletko kuitenkin kenties valokuvauksen ystävä ja suuri harrastaja? Valokuvaus on muuttunut suuresti niistä ajoista, jolloin isoisä/isoäiti ensimmäisen kameran osti. Valokuvaukseen on tullut mukaan runsaasti uutta teknologiaa digitalisoitumisen ansiosta.

Valokuvaus ei katso aikaa, paikkaa eikä ikää. Jokainen hetki on oikea hetki valokuvaukseen. Valokuvauksen säännöllisenä harrastajana sinulla on varmasti satoja ellei tuhansia kuvia, joista voisi kätevästi valmistaa kuvia hienoon valokuvatapettiin!

Oletko tullut ajatelleeksi, että valokuvastudiossasi ensi kertaa vierailevat henkilöt muodostavat paikasta ensivaikutelman studion sisustuksen ja tunnelman perusteella?

Kotitapetti on edullinen, helppo ja nopea keino sisustaa niin koti kuin myös työpaikka. Tiesitkö, että tapettikauppasi verkossa kotitapetti.fi tarjoaa maksuttoman toimituksen, hintatakuun ja mahdollisuuden vierailla kaupassa ympäri vuorokauden. Kaiken lisäksi säästät aikaa ja rahaa, sillä tilataksesi upeat tapetit kaikkiin huoneisiin, sinun ei tarvitse poistua kotoasi minnekään. Säästät autoasi ja säästät bensiinikuluissa – todella hienoa!

Miltä fotostudiosi seinät näyttävät? Niinpä, niihin voisi varmasti selkeästi panostaa enemmän! Maailman ensimmäinen kamera, sinun ensimmäinen kamerasi tai ensimmäinen ottamasi valokuva – siinä aiheita, joita voisi tulostaa valokuvatapetiksi studiosi seinille. Ja aihetta senkuin riittää.

Ensimmäinen valokuva sinusta, kuva vanhemmistasi, lemmikistäsi tai poika- tai tyttöystäväsi, parhaimmasta lomamatkastasi? Maailma on suorastaan valokuvia tulvillaan, joista kannattaa laittaa ikään kuin työnäytteiksi esille tapetin muodossa ne hienoimmat!

Liikuntastudio kotonasi

Oletko liikunta-alan ammattilainen? Toimit Personal Trainerina, järjestät liikunnallisia verkkokursseja kaikenikäisille ja liikuntahetkiä sekä joogaa studiollasi. Liikuntastudiosi on sisustettu viimeisen päälle kertomaan millä alalla toimit. Studiosi seinillä on hienoja urheilukuvia, julisteita ja pohjalla kaunis luontohenkinen tapetti kotitapetti.fi -nettikaupasta. Liikuntateknologian avulla yhdistät taitavasti fysiologian, biomekaniikan ja valmennuksen edistääksesi sekä asiakkaiden terveyttä että myös toiminta- ja suorituskykyä.

Kotitapetti asiakkaan tarpeisiin

Tiesitkö, että ostaessasi kotitapetti.fi -nettikaupasta maailman upeimmat tapetit, saat myös yksilöllisen palvelun. Ilmoita siis tarkat mitat kotitapetti. fi -nettikauppaan, jotta yhtään hukkapalaa ei tule. Tarkka suunnittelu pitää asiakkaan budjetin kunnossa. Sinulla on asiakkaana myös mahdollisuus tutustua tapetteihin, joten tilaa itsellesi taustakuvanäytteitä ennen varsinaista tilausta. Tutustu rauhassa ja sitten vain valitsemaan elämäsi kauneimmat tapetit kotitapetti.fi -nettikaupasta.